Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


vložené: 19. 06. 2010 13:16:58

Baklažán som nešúpala, ani nesolila a nenechávala som ho \"vypotiť\". Len som ho krájala na štvrťky a potom na plátky, ako bolo v recepte uvedené. Bol krehký, ale mäkký. Solila som ho až pri opekaní. Pre istotu som ho ešte v surovom stave ochutnala, aj ked bol mladučký. Nebol horký a šalát bol vynikajúci.:-))



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz